BURSA / YILDIRIM - Şehit Öğretmen Kubilay Anadolu Lisesi

Nis

2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde okulumuzda sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Her sınıfı temsil edecek 4er öğrenci belirlenerek yarışmaya katılımları sağlandı. Öğrencilere müfredat konularından sorular ve genel kültür soruları hazırlandı. Yarışma önce kademeler arası ön elemeler ile başladı daha sonra çeyrek final, yarı final ve final şeklinde devam etti. Çekişmeli final etabı 9-C ve 11-E sınıfları arasında gerçekleşti.Yarışmanın kazananı 9-C sınıfı oldu. Yarışma sonrası gerçekleşen törenle kademe birincilerine ve kazanan sınıfa ödülleri verildi. Bilgi yarışmasını kazanan 9-C sınıfını tebrik ederiz. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Erkek Voleybol Takımı Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Ahmet Neneoğlu ve Mahmut Uncu'ya da takıma olan katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Etkinliğine 11. Sınıf öğrencilerimiz Almanca Öğretmenimiz Songül Albayrak ve Edebiyat Öğretmenimiz Bünyamin Başar ile birlikte katıldılar.

Öğretmenlerimize öğrencilerimize eşlik ettikleri için teşekkür ederiz...

Mrt

Ramazan ayı vesilesiyle okulumuzun 10. sınıf öğrencileri tarafından sergi düzenlenmiştir.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

1- 7 Mart YEŞİLAY HAFTASI kapsamında okulumuz Yeşilay Kulübü ve Rehberlik Servisimiz tarafından 9. sınıf öğrencilerimize yönelik seminer gerçekleştirilmiştir. Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumak için sigara, alkol ve madde başta olmak üzere bağımlılık yapan maddelerin sağlık, ekonomi ve sosyal ilişkileri üzerindeki bozucu etkilerine; kendilerine, ailelerine ve çevrelerine verdikleri zarara ilişkin farkındalık oluşturmak ve bilinç aşılamak amaçlanmıştır. Bu sorumluluk duygusu ile gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak, sağlıklı birer hayat sürmelerini temenni ediyoruz.

Şbt

Okulumuzu ve ilimizi temsilen Türkiye Kickboks şampiyonasına katılan öğrencimiz Aygül KURBAN, Kickboks branşında TÜRKİYE 2.si olmuştur.Öğrencimizi tebrik ederiz.

Kas

Aramızdan ayrılışının 85.yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve minnetle andık. 10 Kasım sabahı 09.05 de saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından günün anlam ve önemini belirten programımızı yaptık. Ardından okulumuz konferans salonunda öğretmen ve öğrencilerimizin yer aldığı orotoryo gösterisi gerçekleştirilerek Atamız'a duyduğumuz özlem bir kez daha ifade edildi. Saygı ve minnetle..

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda gerçekleştirdiğimiz törenle kutladık.

Kutlama programında İl ve ilçe düzeyindeki spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilerimize madalyaları da teslim edildi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.

Ekm

2023-2024 Egitim ve Öğretim yılı Mevlidi Nebi haftası etkinlikleri kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi zümre öğretmenleri  tarafından kutlama programı yapıldı. Program İstiklal Marşı ve akabinde Kuranı Kerim tilavetiyle başladı, tiyatro gösterisi ve ilahilerle tamamlandı.

Ekm

Başımızın tacı büyüklerimizin Yaşlılar Günü kutlu olsun.